Logo

Service: aanleg

Tuinaanleg tot in de details.

Bij tuinaanleg Van Vlasselaer kan u terecht voor al uw projecten.

Zowel voor verhardingen, beplanting, gazon als volledige totaalprojecten. Door onze jarenlange ervaring en gemotiveerde arbeiders staan wij garant voor een perfect resultaat. Onze gedreven tuin- en landschapsarchitecten zorgen voor een uitgewerkt plan volledig naar uw wensen. De zaakvoerder Kristof Van Vlasselaer stuurt waar nodig bij met zijn jarenlange ervaring, en in combinatie met een goede plantenkeuze, bijpassende materialen en een kwalitatieve uitvoering ontstaan projecten waar u als klant enkel nog van kan genieten.

Meer info over tuinaanleg?
Contacteer ons
Prev
Next
Totaalprojecten

Een project uitwerken van plan tot oplevering, daar zijn wij bij tuinaanleg van vlasselaer meester in. Met een volledig uitgewerkt plan, inclusief 3D-visualisaties, krijgt u als klant een perfect inzicht in uw toekomstige droomtuin. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u met de juiste planten- en materiaalkeuze. Onze gemotiveerde arbeiders zorgen dat dit plan omgetoverd wordt tot een onberispelijk project dat tot in de kleinste details afgewerkt is, door echte vakmannen.

Verhardingen

Een kwalitatieve verharding maakt of kraakt uw tuinproject. Bij tuinaanleg Van Vlasselaer staan we u bij vanaf het prille begin. Wij helpen u met de juiste materiaalkeuze, afmetingen en legverbanden.

Onze ervaren arbeiders zorgen er vervolgens voor dat uw idee omgetoverd wordt tot realiteit. Een verharding die afgewerkt is tot in de kleinste details zorgt voor een prachtig tuinproject, en net daarvoor staan wij bij Van Vlasselaer garant.

Beplantingen

Een frisgroene, kleurrijke, gezonde beplanting maakt uw tuinproject meteen een lust voor het oog. Hierbij komen echter veel zaken kijken. Van de juiste bodemverbetering en meststoffen vooraf, over het planten zelf, tot en met de nazorg na het planten. Alles moet perfect zijn om een goede groei van uw beplanting te garanderen. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij bij Van Vlasselaer over een ruime kennis die wij met plezier overbrengen naar de klant. Zo leveren wij telkens opnieuw projecten af met een fantastische beplanting waar u als klant jarenlang van kan genieten.

Gazons

Het gras is nooit meer groener aan de overkant wanneer uw gazon op de juiste manier en met de nodige zorg is aangelegd. Bij Van Vlasselaer beschikken we over een uitgebreid machinepark waarmee uw gazon in geen tijd perfect gefreesd, genivelleerd en ingezaaid is. Heeft u liever meteen een groene grasmat? Geen enkel probleem; ook voor het aanleggen van gazons met grasmatten beschikken wij over al het nodige materiaal. Zo kan u meteen genieten van een frisgroene gazon.

Aarzel niet om ons te contacteren.

Tuinaanleg Van Vlasselaer is een bloeiend bedrijf met een familiale no noncence sfeer. Bij ons kan je terecht voor tuinarchitectuur, -aanleg, -onderhoud en zwemvijvers. Kortom, voor projecten volledig uitgewerkt vanaf de tekentafel, over de aanleg tot en met het onderhoud achteraf. Elk project wordt met zorg behandeld, altijd met de wensen van de klant in het achterhoofd, zo is uw droomtuin bij ons steedsĀ in goede handen.

Droomt u al lang van een tuin die ieder seizoen een andere beleving aan uw tuin geeft? Van wegdromen bij een goed boek langs de kant van uw zwemvijver? Of gewoon eens rustig rondwandelen langs kleurrijke perkjes vol kleur en geur en leven? Twijfel niet langer en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!