Logo

Service: onderhoud

Onderhoud

Een degelijk onderhoud staat garant voor jarenlang genieten. Niets zo leuk als zorgeloos genieten van een tuin in topvorm.

Bij van Vlasselaer beschikken wij over vele jaren ervaring om uw tuin ieder seizoen in topvorm te houden. Maar ook als u zelf door het onkruid de planten niet meer ziet staan kan u rekenen op Van Vlasselaer. Vraag een vrijblijvende offerte voor het onderhoud van uw tuin en binnen de kortste keren is uw tuin weer in topconditie.

Heeft u een boom die gevaarlijk over helt of die al uw zonlicht wegneemt? Ook hiervoor kan u bij ons rekenen op een correcte en veilige aanpak waardoor de klus in geen tijd geklaard is.

Meer info over onderhoud?
Contacteer ons
Prev
Next
Privétuinen

Ons vaste onderhoudsteam weet van aanpakken en tovert uw tuin vakkundig om tot perfect onderhouden pareltje. Wekelijks maaien van uw gazon, onderhoud van uw beplanting, snoeien van de hagen en massieven, winter- en lenteopkuis van de tuin, voor al deze zaken en nog veel meer kan u steeds bij ons terecht.

Bedrijfsgroen

Een mooi onderhouden bedrijfstuin is als een visitekaartje van uw bedrijf. Het is het eerste wat de klant ziet en kan dus maar beter volledig in orde zijn. Bij Van Vlasselaer kan u terecht voor wekelijks, tweewekelijks of maandelijks onderhoud van uw bedrijfsgroen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfstuin altijd tip-top in orde is. Van het wekelijkse onkruid wieden, over het regelmatig snoeien van hagen en massieven tot en met de onderhoudsbeurten van alle beplanting. Onze ervaren vakmannen weten met hun uitgebreide kennis perfect hoe ze uw bedrijfsgroen moeten onderhouden zodat u zonder zorgen al uw klanten een onvergetelijke eerste indruk kan bezorgen.

Gazons

Gazononderhoud omvat meer dan maaien alleen. Daarom kan u bij ons niet alleen terecht voor het maaien van uw gazon, maar ook voor het onkruid- en mosvrij houden ervan, voor het bestrijden van ziektes en plagen, voor het verluchten en voor het opstellen van een correct bemestingsschema.

Beplanting

Het juiste onderhoud van de beplanting is cruciaal. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat al uw beplanting er ieder jaar weer prachtig bij staat. Snoeibeurten op de juiste tijdstippen, correcte meststoffen en behandeling van ziektes en plagen, Tuinaanleg Van Vlasselaer zorgt ervoor dat uw beplanting gezien mag worden.

Aarzel niet om ons te contacteren.

Tuinaanleg Van Vlasselaer is een bloeiend bedrijf met een familiale no noncence sfeer. Bij ons kan je terecht voor tuinarchitectuur, -aanleg, -onderhoud en zwemvijvers. Kortom, voor projecten volledig uitgewerkt vanaf de tekentafel, over de aanleg tot en met het onderhoud achteraf. Elk project wordt met zorg behandeld, altijd met de wensen van de klant in het achterhoofd, zo is uw droomtuin bij ons steeds in goede handen.

Droomt u al lang van een tuin die ieder seizoen een andere beleving aan uw tuin geeft? Van wegdromen bij een goed boek langs de kant van uw zwemvijver? Of gewoon eens rustig rondwandelen langs kleurrijke perkjes vol kleur en geur en leven? Twijfel niet langer en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!