Logo

Service: zwemvijvers

Zwemvijvers

Een zwemvijver combineert het beste van een zwembad en een vijver, zwemmen in kristalhelder water dat gefilterd wordt door een biologische plantenfilter. Een waaier van mogelijke vormen, van organisch met schuine oevers over rond met verschillende niveaus tot strak afgelijnd maakt dat er in elk tuinontwerp plaats is voor een zwemvijver.

Vraag zeker naar onze brochure of contacteer ons voor meer info, een bezoek ter plaatse of een vrijblijvende offerte.

Meer info over zwemvijvers?
Contacteer ons
Prev
Next
Aanleg

De aanleg van een zwemvijver vergt de nodige kennis en vakmanschap. Bij Tuinaanleg Van Vlasselaer beschikken we over zowel opgeleide tuinarchitecten als arbeiders met de nodige ervaring en kunde om uw zwemvijverproject tot een goed einde te brengen. Van het ontwerp tot de opstart van uw zwemvijver, gedurende het hele aanlegproces kan u op ons rekenen.

Onderhoud

Hoewel er aan een zwemvijver heel wat minder onderhoud is dan aan een klassiek zwembad moeten de nodige onderhoudsbeurten grondig, en met de nodige kennis van zaken gebeuren. Doe daarom ook na de aanleg van uw zwemvijver beroep op de expertise van Tuinaanleg Van Vlasselaer, en geniet het hele jaar door zorgeloos van een natuurlijke waterpartij in uw tuin.

Advies

Heeft u vragen over uw zwem- of siervijver? Of wilt u graag wat meer uitleg over de verschillende mogelijkheden? Wij komen graag vrijblijvend ter plaatse om op al uw vragen te antwoorden.

Specialisatie

Omdat de aanleg en het onderhoud van een natuurlijke zwemvijver specifieke kennis en vaardigheden vraagt, hebben onze tuin- en landschapsarchitecten een extra opleiding gevolgt. Zij beschikken over een diploma ‘Aanleg en onderhoud van zwemvijvers’ en volgen regelmatig bijscholingen en evenementen, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste materialen en technieken.

Aarzel niet om ons te contacteren.

Tuinaanleg Van Vlasselaer is een bloeiend bedrijf met een familiale no noncence sfeer. Bij ons kan je terecht voor tuinarchitectuur, -aanleg, -onderhoud en zwemvijvers. Kortom, voor projecten volledig uitgewerkt vanaf de tekentafel, over de aanleg tot en met het onderhoud achteraf. Elk project wordt met zorg behandeld, altijd met de wensen van de klant in het achterhoofd, zo is uw droomtuin bij ons steeds in goede handen.

Droomt u al lang van een tuin die ieder seizoen een andere beleving aan uw tuin geeft? Van wegdromen bij een goed boek langs de kant van uw zwemvijver? Of gewoon eens rustig rondwandelen langs kleurrijke perkjes vol kleur en geur en leven? Twijfel niet langer en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!