Logo

Service: architectuur

Architectuur

Ieder tuinproject begint met een zorgvuldig uitgewerkt plan. Bij tuinaanleg Van Vlasselaer kan u terecht voor het uitwerken van een plan voor uw droomtuin.

Door een inleidend gesprek komen we te weten wat uw wensen zijn en wat de belangrijkste elementen in het ontwerp zullen worden. Vele zaken spelen mee om tot een succesvol resultaat te komen. Wordt het een moderne strakke tuin of eerder een landelijke tuin met glooiende vormen? Komt er water in de tuin en zo ja in welke vorm? Een vijver, een zwemvijver of een zwembad? Door al deze zaken op voorhand door te nemen krijgen wij een goed beeld van wat u juist verwacht van het ontwerp.

Het zijn uiteindelijk uw wensen die voorop staan om zo uw droomtuin te realiseren.

Meer info over architectuur?
Contacteer ons
Prev
Next
Tuinontwerp

Samen met u overlopen onze tuin- en landschapsarchitecten uw ideeën tijdens een eerste verkennende gesprek. Vervolgens werken zij een volledig ontwerpdossier op maat uit, waarbij gedurend het hele ontwerpproces teruggekoppeld wordt naar de klant. Het doel is steeds om een unieke tuin(beleving) te creeëren, volledig naar uw wensen.

Externe tuin- en landschapsarchitecten

Bij Tuinaanleg Van Vlasselaer kan u ook terecht voor prijsoffertes op basis van ontwerpen die door externe architecten getekend zijn. Op basis van deze plannen stellen wij een vrijblijvende prijsofferte op. Ook voor deze projecten streven wij naar een aangename samenwerking en een perfecte realisatie van uw tuinproject.

Een prachtig voorbeeld van een duurzame samenwerking is onze relatie met ‘Meesters In De Buitenruimten’. Onder het toeziend oog van Luc Maes & Kathleen Massant hebben wij al talrijke projecten tot een goed einde gebracht. Neem zeker eens een kijkje op hun website en laat u inspireren door de prachtige ontwerpen!

Aarzel niet om ons te contacteren.

Tuinaanleg Van Vlasselaer is een bloeiend bedrijf met een familiale no noncence sfeer. Bij ons kan je terecht voor tuinarchitectuur, -aanleg, -onderhoud en zwemvijvers. Kortom, voor projecten volledig uitgewerkt vanaf de tekentafel, over de aanleg tot en met het onderhoud achteraf. Elk project wordt met zorg behandeld, altijd met de wensen van de klant in het achterhoofd, zo is uw droomtuin bij ons steeds in goede handen.

Droomt u al lang van een tuin die ieder seizoen een andere beleving aan uw tuin geeft? Van wegdromen bij een goed boek langs de kant van uw zwemvijver? Of gewoon eens rustig rondwandelen langs kleurrijke perkjes vol kleur en geur en leven? Twijfel niet langer en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!